Η μεγαλύτερη παραγωγή αβοκάντο σε όλη την Ελλάδα, σήμερα, γίνεται στην Κρήτη. Ο λόγος είναι ο ίδιος που ευνοεί και τα εσπεριδοειδή. Το ιδιαίτερο μικροκλίμα, το έδαφος και οι υψηλές θερμοκρασίες αποτελούν βασικά συστατικά για την καλλιέργεια του αβοκάντο, το οποίο ταιριάζει ιδανικά στο εύφορο κλίμα της ενδοχώρας των Χανίων.
Η διατροφική του επιτυχία είναι μεγάλη, αφού είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, όπως τα μονοακόρεστα λιπαρά και οι φυτικές ίνες αλλά και πολύ πλούσιο σε γεύση.
Δεν είναι τυχαίο που μέρα με τη μέρα κερδίζει όλο και περισσότερη φήμη ανά τον κόσμο!
Εφαρμόζοντας όλες τις νέες καλές πρακτικές γύρω από την παραγωγή του αβοκάντο και την παρουσία μας καθημερινά στα χωράφια, δουλεύουμε, ώστε να έχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα. Ο συνδυασμός της γνώσης και του ιδανικού μικροκλίματος έχει ως αποτέλεσμα να παράγουμε αβοκάντο κρεμώδη και γευστικά με βουτυρένια υφή.
Καλλιεργούμε και σας παρέχουμε 4 διαφορετικά είδη αβοκάντο: “Fuerte", “Bacon”, “Hass” και “Zutano”.